Successos

Successos

Fuig del psiquiàtric, roba un cotxe i envesteix tres cops vehicles dels Mossos

Els Mossos van detenir el conductor temerari, que anava contra direcció, després que s'accidentés a Quart, i el van tornar a ingressar a l'hospital

Un pacient fugat del psiquiàtric de Salt va robar un cotxe i va protagonitzar, la nit de divendres a dissabte, una temerària fugida circulant en sentit contrari, per sobre les voreres, envestint tres vehicles de Mossos, fins que es va accidentar i va acabar detingut.

Eren passades les 11 de la nit quan un home es va presentar a la comissaria dels Mossos de Salt per dir que li havien robat el cotxe, per culpa d'una badada seva, perquè l'havia deixat un moment obert i amb les claus posades. Es tractava d'un Mégane de color blau amb matrícula antiga de Barcelona. Els Mossos no van tardar gaire estona a tenir notícies del cotxe. Una trucada al 112 els va alertar que el Mégane estava fent temeritats per la zona de Taialà. Un mosso va intentar barrar-li el pas creuant el seu cotxe al davant, però el fugitiu el va envestir i va continuar la seva escapada amb greu perill per a l'altra gent, ja que pujava a les voreres i anava contra direcció quan li semblava. Els Mossos van donar avís a totes les patrulles, que es van posar a buscar-lo. Durant la persecució, dos cotxes policials més van ser envestits pel lladre conductor temari. Quan faltava poc per a les dotze de la nit, el cotxe fugitiu va tenir un accident en què hi va haver implicat el Mégane a Quart, a la cruïlla de la C-250 amb la C-65. Després de l'accident, el fugitiu es va haver d'aturar per força. Però va baixar del vehicle i va fugir camp a través. El sospitós va ser localitzat al cap de poca estona per una patrulla dels Mossos, que li van trobar a sobre una bossa on duia la documentació del Mégane robat. El detingut no va ser posat a disposició judicial, sinó que el van retornar al psiquiàtric.

LA DATA

30.12.16
Un pacient
que s'havia escapat del psiquiàtric va protagonitzar una temerària fugida amb un cotxe robat

LA XIFRA

3
vehicles
de Mossos que el van intentar interceptar van acabar danyats per l'envestida del cotxe robat
Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.