Política

Els comuns donen suport a ERC per fer fora Ballesteros a Tarragona

En Comú Podem opta per fer fora el socialista Josep Fèlix Ballesteros de l’alcaldia de Tarragona i dissabte donarà suport a la candidatura del cap de llista d’ERC, Pau Ricomà. Un suport clau per possibilitar el canvi de color a la plaça de la Font, atès l’empat tècnic que van deixar les eleccions entre ERC i el PSC, set regidors per a cadascú.

La coalició dels comuns va votar ahir en assemblea a favor de posar punt final a dotze anys de govern socialista a Tarragona. Va ser un resultat contundent: 76 vots a favor de l’acord amb ERC i només un vot favorable a possibilitar la reelecció de Ballesteros.

El darrer mandat de l’alcalde socialista, en què va tenir el suport del PP, va estar marcat per relliscades com els Jocs Mediterranis i per les crítiques que va generar el seu silenci durant les càrregues policials als tarragonins que volien votar l’1-O. A més, va esclatar el cas Inipro, en el qual encara s’investiga l’encara alcalde en funcions i part dels seus col·laboradors més directes per pagaments irregulars.

En aquest context, els dos vots dels regidors de la coalició aniran a la candidatura que encapçala Pau Ricomà.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.