Altres

Tretze obres guardonades en els Premis d’Arquitectura

Can Sau, en la categoria de Paisatges; la cafeteria Buttercup, en la d’Interiors, i Pep Admetlla i Isaki Lacuesta, en la d’Efímers

La 23a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020, que organitza la demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Coac), ha guardonat un total de tretze obres de les 22 que van ser seleccionades, en una edició celebrada de manera virtual.

Uns premis enguany molt repartits, fins al punt que en la categoria Arquitectures no s’ha distingit un únic guanyador i s’ha decidit atorgar dues mencions especials ex aequo. En la categoria Habitatge, els premis han estat per a Casa Grada, d’Arnau Estudi d’Arquitectura, i Una Casa de Poble, d’Atheleia Arquitectura. En la de Patrimoni, les distincions han estat per al Terracotta Museu, d’Escribà-Nadal Arquitectes, i per a la restauració del castell de Montsoriu, de Castells i Marquès. En aquesta categoria, hi ha hagut tres mencions: La Darrera Casa, d’Arnau Estudi d’Arquitectura; Terrasses, d’Un Parell d’Arquitectes, i l’hotel Can Liret, d’Anna Sabrià. En la categoria d’Interiors, el jurat ha premiat la cafeteria Buttercup, de Vinncle Gastronomia i Disseny. La menció d’Interiors ha estat per a Reforma Sant Daniel, de Taller Sau SLP. L’obra premiada en la categoria Paisatges ha estat Can Sau, d’Un Parell d’Arquitectes i Quim Domene, projecte que s’havia presentat a la categoria Arquitectures. En la categoria Espais Efímers, s’ha premiat La tercera cara de la Lluna, de Pep Admetlla i Isaki Lacuesta. La menció ha estat per a Sota el gel, de LAR Arquitectura i Rehabilitació.

El jurat, format per les arquitectes Maria Rubert de Ventós, Eileen Joy Liebman i Marta Sequeira, ha atorgat dotze premis, i el públic, un, el d’opinió, que ha estat per a Casa 1701, de NordEst Arquitectura.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.