Música

Sergio Dalma, Stay Homas i Rosario Flores, al Vallviva

El Festival dels Sentits de la Vall d’en Bas es farà els dies 14, 15 i 16 de juliol i els beneficis d’aquesta segona edició es dedicaran a la Fundació Albert Bosch, a Oncolliga i al projecte d’Unzué de l’ELA

L’explosió de festivals d’estiu fa que fins i tot a l’interior, al cor de la Garrotxa, arribin cites musical de gran format. L’assaig general de la primera edició va ser un èxit i és per aquesta raó que torna amb més empenta i ambició el Festival Vallviva, un esdeveniment que, a més de l’àmbit cultural, té com a principal característica que és solidari.

El també anomenat Festival dels Sentits tindrà lloc a la finca Les Brides els dies 14, 15 i 16 de juliol i com a caps de cartell inclou una programació liderada per Sergio Dalma, Rosario Flores, Stay Homas i Mishima, però en total seran al voltant d’una vintena d’artistes els que hi actuaran, amb una gran presència d’artistes locals, com ara Agnès Algueró, Jessica Mellado o Toni Beiro.

El festival, entre altres propòsits, té el de consolidar la Vall d’en Bas i la Garrotxa com a destinació imprescindibles dins els circuits de festivals d’estiu i posar sobretot de manifest el seu objectiu solidari. Per aquest motiu, la Fundació Vallviva –fundada conjuntament per les empreses Royalverd i Noel alimentària– destinarà tots els beneficis del festival íntegrament a impulsar els projectes de tres fundacions solidàries: la Fundació Albert Bosch, el projecte de Juan Carlos Unzué (relacionat amb la investigació de l’ELA) i la Fundació Oncològica de Girona.

Eudald Morera, director i ànima de Vallviva, que després de tenir un càncer va impulsar el projecte, remarca que Vallviva neix del cor i la il·lusió i hi afegeix: “L’èxit de la primera edició ens ha fet adonar del potencial del festival i del valor dels seus trets diferencials: música, naturalesa, oferta gastronòmica i solidaritat, en un mateix espai.”

Les Brides, la finca on se celebra el Vallviva, té capacitat per aplegar unes 1.500 persones cada dia i tindrà tres escenaris: l’escenari Vallviva (visible des de tot el recinte), l’escenari Cabanya (un espai íntim dins del bosc) i l’escenari Aigua (on hi haurà espectacles de màgia, circ i música de DJ). A més de la programació musical, un altre dels al·licients és que s’aposta per fomentar experiències vinculades a la gastronomia i el producte local de la comarca.

En els pròxims mesos es donarà a conèixer la programació musical completa i la resta d’activitats que es portaran a terme. Les entrades es posaran a la venda a mitjan maig a través del web vallviva.cat i tindran un preu d’entre 50 i 175 euros.

LA XIFRA

1.900
assistents va tenir la primera edició (ple absolut) i es van recaptar més de 20.000 euros contra el càncer.
Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.