Política

Mas sobre el 24-M: “Es juga quanta gent està al costat del dret a decidir el nostre projecte de país”

El president de la Generalitat insisteix que “quantes més corporacions locals” donin suport al procés sobiranista “millor” i “quantes menys, pitjor”

Demana el suport a les urnes per portar Catalunya “a les quotes més altes de llibertat”

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha volgut enviar un missatge clar sobre les pròximes eleccions municipals del 24 de maig, tot assegurant que encara que no són per decidir el Parlament sí que esdevenen transcendentals per conèixer quanta gent està al costat del procés polític de país . “No només es juga qui dirigirà cada ajuntament o corporació local, es juga quanta gent d'aquest país està al costat del dret a decidir el nostre projecte de país i en llibertat”, ha remarcat durant el Consell Nacional de CiU que ha ratificat les llistes de la federació a les municipals.

“Quantes més corporacions locals al costat del projecte polític de país, millor, quantes menys, pitjor”, ha insistit, tot assegurant que el 24-M es necessita el màxim suport dels catalans a les urnes “perquè el país es pugui enlairar a les quotes més altres de llibertat”.

Mas ha marcat tres objectius dels alcaldables de CiU el seu discurs sobre les municipals del 24-M. El primer objectiu ha assegurat que és el de la recuperació econòmica, és a dir, donar impuls perquè hi hagi 1feina i més bons salaris”. El segon objectiu és, segons ha explicat, les polítiques socials, estar al costat de la gent. En aquest punt, Mas ha reivindicat l'actuació de CiU en “la lluita contra els poderosos”, posant com a exemple l'acció contra les preferents feta des de Mataró.

I el tercer objectiu, és el de buscar el suport dels ciutadans al procés sobiranista, tot deixant clar que els candidats de CiU “som gent correcta i com cal”, encara que “com tothom” s'hagi trobat “alguna conducta individual que no fa honor a aquesta màxima”. I per això ha assegurat que “no ens amaguem de presentar-nos com a CiU”, a diferència, ha dit, d'altres, que “amaguen les seves sigles”.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.