cultura

L'Estartit té ‘swing'

El Jazz Festival l'Estartit-Costa Brava promou la trobada de generacions diferents de músics de jazz

“Encara no tenim un model de festival, però si que tenim clar que el volem dedicar només al jazz i que volem combinar quota de la casa amb músics internacionals, presentar diferents generacions i promoure la producció pròpia”, va explicar ahir la directora artística del Jazz Festival l'Estartit, Montse Faura. En aquest sentit va el plat fort del festival: l'única actuació a Catalunya del trio format per John Scofield, Brad Mehldau i Mark Guiliana. Un representant de la generació dels vuitanta, un de la dels noranta i un del nou mil·lenni. Actuaran el 16 de juliol a la plaça de la Llevantina amb les illes Medes com a teló de fons.

El dia abans, 15 de juliol, el cantant i compositor britànic de soul Myles Sanko haurà inaugurat el festival.

El Jazz Festival l'Estartit-Costa Brava aposta en la seva tercera edició pels concerts de cap de setmana, i així el 23 de juliol serà el torn de Cécile McLorin, representant de la darrera fornada de jazz vocal. Anirà acompanyada de l'Aaron Diehl Trio.

La fórmula del festival varia en les dues darreres jornades, que presenten concerts dobles. El 6 d'agost actuaran Gabriel Amargant Quintet i Albert Sanz, Javier Colina i Al Foster; i el 13 d'agost, el doblet serà de Joan Chamorro amb Joan Mar Sauqué, d'una banda, i James Carter Organ Trio, que clausuraran el concert i el festival, de l'altra.

Sign in. Sign in if you are already a verified reader. I want to become verified reader. To leave comments on the website you must be a verified reader.
Note: To leave comments on the website you must be a verified reader and accept the conditions of use.